Wind in my hair

I did it!

Godmorgen <3 Eller nok nærmere middag lol. Forleden bloggede jeg om sofaer – og at jeg stod i det største dilemma ever i forhold til hvilken en jeg skulle vælge. Den jeg allerhelst ville have er ret dyr, men den er også bare så smuk at mine øjne seriøst bliver til hjerter når jeg ser på den. Så derfor har jeg også købt den. En sofa er ikke bare et stykke tøj – men noget man har længe og jeg besluttede mig for at jeg ville ikke nøjes og vælge en som jeg måske ikke ønskede ligeså meget som den jeg allerhelst ville have – så derfor har jeg købt den.
shabby_chic_frontal_h_jre-001
Her er min nye smukke chaiselong sofa <3 Det er seriøst den mest hyggelige sofa i verden føler jeg. Når jeg kigger på den så får jeg bare en følelse af hygge og afslapning – lige to ting jeg elsker! Jeg har lige fået en mail om at den bliver leveret på tirsdag. Ahhhhh I can’t wait <3

2 kommentarer

 • Nynne Bach

  Glæder misserne sig ligeså meget til de får noget nyt at kradse i, eller får de strømper på ? hi hi. Kan godt huske, da jeg fik ny sofa og lænestol, guuud hvor de kradsede, og den ene kunne suse under sofaen på ryggen på trægulvet med kløerne oppe i sofakanten…Tillykke med det nye køb ! Den ser lækker ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   De får strømper på!!! Lol. De skal ikke kradse i den. De må kradse i deres kradsetræ 😛 Og tak hehe 🙂 Glæder mig til at den kommer her imorgen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wind in my hair