Outfit of the day: Less is more

Basic tops & bodysuits

Godaften girls <3 Jeg er blevet spurgt om jeg vil lave et indlæg med basic toppe – og det vil jeg da med glæde. Jeg elsker basic overdele fordi at de lige netop går til alt. Jeg har basic toppe og bluser i mange forskellige farver herhjemme – både neutrale farver men også farverige pangfarver samt mere pastelfarvede farver. Jeg har lidt af hvert – men her til foråret kan jeg rigtig godt lide at der kommer lidt farve på, selvom hvid og sort jo også altid kan bruges. Anyway, jeg har fundet lidt forskelligt – både i neutrale toner, men også i de mere farverige:
desktop1
Shop dem her: Rosa off shoulder topBeige bodysuitSort topHvid off shoulder topKoral bodysuitLyserød topHvid t-shirtSort off shoulder topKhaki topOrange topLyseblå off shoulder topSort top. (Reklame links)

<3

2 kommentarer

  • Mette

    Tusind tak for inspiration til basic toppe! Og tillykke med det flotte eksamensresultat i engelsk. Du er for SEJ

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day: Less is more