Outfit of the day: Less is more

Basic tops & bodysuits

Godaften girls <3 Jeg er blevet spurgt om jeg vil lave et indlæg med basic toppe – og det vil jeg da med glæde. Jeg elsker basic overdele fordi at de lige netop går til alt. Jeg har basic toppe og bluser i mange forskellige farver herhjemme – både neutrale farver men også farverige pangfarver samt mere pastelfarvede farver. Jeg har lidt af hvert – men her til foråret kan jeg rigtig godt lide at der kommer lidt farve på, selvom hvid og sort jo også altid kan bruges. Anyway, jeg har fundet lidt forskelligt – både i neutrale toner, men også i de mere farverige:
desktop1
Shop dem her: Rosa off shoulder topBeige bodysuitSort topHvid off shoulder topKoral bodysuitLyserød topHvid t-shirtSort off shoulder topKhaki topOrange topLyseblå off shoulder topSort top. (Reklame links)

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day: Less is more