Jeg har faktisk dumpet en eksamen

Asos: 20% rabat – men kun idag!

Lige et hurtigt lille shopping tip til Jer derude – brug koden SWEET inde hos Asos og få 20% rabat på alt! Men koden gælder kun idag, så I skal altså være hurtige hvis I skal benytte Jer af rabatten. Jeg har allerede selv fået shoppet en del nyt hjem – blandt andet den hvide/blå mønstrede kjole herunder. Jeg tror at jeg skal have den på når jeg bliver student hehe. Anyway, her er der en masse fine ting fra Asos som jeg er vild med for tiden:
screen-captures2
Lyselilla kjoleGul topHvid/blå mønstret kjoleDenim nederdelPink nederdelLavendel topKoral bluseBlåmønstret topKoral top.

Happy shopping <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har faktisk dumpet en eksamen