Paradise Hotel: Havde jeg nogensinde troet at jeg ville nå til Finaleugen?

20% rabat på ALT hos Nelly

Godmorgen <3 Vejret er lækkert idag og derfor bruger i højst sandsynligt ikke Jeres dag foran computeren – men hvis I nu gør, så har Nelly 20% rabat på alt! Rabatten gælder weekenden over, og den gælder som sagt på alt. Få mærker er undtagede men hovedsagligt gælder den på alt. Jeg har lige fundet en masse af mine favoritter derinde som jeg er meget fristet til at bestille hjem nu hvor man jo kan spare en del 🙂
desktop1
Lilla kjoleMønstret bodyLyserød kjoleMønstret kjoleRød kjoleBlå jeansHvide bukser.

For at få de 20% rabat skal I bruge koden – SUMMER20 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel: Havde jeg nogensinde troet at jeg ville nå til Finaleugen?