NA-KD: 3 for 2

Update på min flytning

Godmorgen <3 Nu har jeg næsten fået flyttet alt ind i min nye lejlighed, jeg mangler kun lige min sengeramme og kradsetræet til mine små babies – ellers har jeg selv fået flyttet alt herind. Det er virkelig rart at være flyttet ind til byen igen, og derudover så er det også virkelig rart med en 2 værelses lejlighed igen frem for en 1 værelses. Det var så dumt at jeg flyttede fra min gamle 2 værelses i byen hvor jeg havde boet i flere år, for den 1 værelses lejlighed som jeg flyttede ind i var virkelig ikke noget for mig. For det første var badeværelset og gangen ikke pænt og for det andet savnede jeg bare at have en stue. Men det har jeg heldigvis nu – og samtidig har jeg også et pænt badeværelse og gang. Yayyyy hehe. Jeg skal selvfølgelig nok vise Jer billeder af min nye lejlighed, men ligenu har jeg bare kun et sofabord inde i stuen, så jeg vil gerne lige vente til jeg får fundet mig en sofa og spisebord og stole. Hvis I så mit indlæg igår omkring spisebord og spisebordsstole så tror jeg næsten at jeg har bestemt mig for hvilke ting det skal være – jeg er hvertfald ret sikker på at det bliver stolen med de brede ben. Spisebordet er jeg stadig i tvivl om. Hvad angår en sofa så vil jeg gerne have en chaiselong i sandfarvet/beige stof og der er jeg også ret sikker på at jeg har fundet hvilken en det skal være – jeg skal bare lige ind og se den i butikken først, så jeg lige kan være 100% sikker.

Misty og Hakeem er også faldet virkelig godt til herinde. Den første dag var de begge lidt skræmte fordi at det jo var et nyt sted for dem. Misty blev ved med at ligge sig ude i håndvasken på badeværelset og Hakeem gemte sig under dynen hele tiden. Men det gik hurtigt over og nu er de begge vilde med den her lejlighed. De kan sidde i vindueskarmen i stuen og kigge ned på alle de mennesker der går forbi og de biler der kommer kørende – og det elsker de. Derudover så elsker de også at eftermiddags og aftensolen kommer ind igennem stuevinduet – det er jo lige noget for mine to babies at blive badet i varme solstråler hehe.
dsc02089-001dsc02108-001dsc02135-001dsc02131-001

Idag skal jeg have flyttet sengerammen og kattenes kradsetræ, og så skal jeg have gjort den anden lejlighed ren så jeg kan få afleveret nøglerne imorgen. Jeg vil virkelig også gerne træne – for nu har jeg aflyst det alle dage i den her uge undtagen i mandags tror jeg det må have været? I det mindste har jeg selv flyttet stort set alt – og det har virkelig været en træning i sig selv haha.

Jeg håber at I får en dejlig søndag – nu må jeg hellere komme i sving <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NA-KD: 3 for 2