Todays wishes

Snaps af mit outfit

Indlægget indeholder reklamelinks

Reklamelinks er markeret med *

Hej <3 Idag er jeg først mødt sent i skolen – og derfor kunne jeg lige hurtigt nå at få et par snaps af mit outfit imorges inden jeg kørte til skole. Jeg har taget min nye nederdel på som jeg lige har købt. Den er rosa og ud af sådan noget velour/ruskinds agtigt stof – og jeg elsker det. Jeg købte den egentlig med henblik på sommer hvor jeg har solkyssede brune ben og et par cute sandaler på – men imorges tænkte jeg at den også ville gå godt med et par nylonstrømper og mine sorte booties med hæl og en mørkegrå turtleneck bluse. Jeg har egentlig også en jakke i samme slags stof som nederdelen og næsten også samme farve, men jeg tog min læderjakke på istedet så det blev sådan lidt en blanding af feminint og råt hehe.
desktop2

(Indeholder reklame links). Nederdelen er fra mærket Neo Noir* og jeg har købt den lige HER. Min bluse kan købes lige HER. Mine smykker er fra Chanti. Læderjakken kan købes HER.

Jeg skal nok se om jeg kan få taget nogle bedre outfit billeder senere idag når jeg har fri 🙂 Hav en dejlig dag <3

2 kommentarer

 • Silke

  Nederdelen er simpelthen bare så sød 😍 – men linket virker desværre ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Hmm den virker for mig – både på mobil og bærbar <3 Prøv igen evt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays wishes