Update på min flytning

Nelly: 20% rabat på kjoler

Jeg ville lige tippe Jer om at Nelly har 20% rabat på deres kjoler at the moment – og der er altså mange cute og fine forskellige slags. Jeg har fundet nogle af mine faves – og især den lange kjole er jo for smuk! Gid at jeg skulle til et eller andet vildt fint så jeg kunne købe den og tage den på og sætte mit hår flot. Too bad at jeg ikke skal det hehe øv. Ellers er jeg også vild med den brune kjole. Den er fin og stilet, og det samme gælder den hvide blonde kjole. Den røde kjole ville være cute til hverdag med et par strømpebukser og korte højhælede støvler – men også til sommer med et par sandaler. Anyway, for at få rabatten skal I bruge koden – dress <3
desktop1
Shop dem her: Lilla kjoleBrun kjoleBeige kjoleGuld kjoleSort kjoleLyserød kjoleHvid/nude kjoleHvid kjoleRød kjole. (reklame links)

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på min flytning