Indretningsdilemma?

NA-KD: 3 for 2

Godaften babes <3 Jeg ville lige tippe Jer om den her vild lækre kampagne som NA-KD ligenu har – I kan nemlig shoppe deres brand og få et stykke tøj gratis. Hvis I finder 3 stykker tøj fra NA-KD’s eget mærke, så skal I kun betale for 2 af dem. Who doesn’t like free clothes?? Hehe. For at benytte Jer af rabatten så skal I indtaste koden – nakd3for2 ved kassen.

For at give Jer lidt inspo vil jeg lige vise Jer nogle af mine seneste køb fra NA-KD – nemlig den her lækre bodysuit og den her ruskindsjakke. Jeg elsker begge dele, og især de fine sarte lyserøde farver hehe. De er så fine her til foråret!
dsc02072-001dsc02079-001dsc02068-001dsc02049-001dsc02064-001
Shop mit outfit: JakkeBodysuit. (reklame links)

Udover min lækre jakke og smarte bodysuit så har jeg lige fundet en del andre lækre pieces her fra NA-KD’s eget mærke:
desktop
Grå topBlonde BHBeige kjoleBrun jakkeSort kjoleSort topHvid bluseSort topHvid t-shirtBeige bukser. (reklame links)

I kan se alle NA-KD’s egne styles lige HER (alle dem I kan få rabat på) <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsdilemma?