Konfirmation, bryllup eller studenterfest?

Indretningsdilemma?

Godeftermiddag <3 Jeg er jo flyttet ind i min nye lejlighed – og det betyder også at jeg skal have mig nogle nye møbler. Og det kan altså godt være ret tricky. Engang havde jeg en helt hvid stil når det kom til møbler, men nu har jeg ændret min stil og jeg vil køre det hele i farverne sort, grå og sandfarvet/beige. I den anledning har jeg lidt brug for at høre Jeres meninger – for jeg er virkelig selv i tvivl omkring hvilket af disse spiseborde der er flottest, og hvilken af spisebordsstolene der er flottest? Jeg kan rigtig godt lide den første stol fordi at stoffet er en slags velourstof – og det elsker jeg seriøst! Jeg syntes at det virker royalt og virkelig fint. Jeg er dog ikke så meget fan af de tynde ben, men selve sædet på stolen og stoffet er jeg helt vild med. Hvis vi så ser på den anden stol så har den jo bredere ben og det kan jeg godt lide, og samtidig kan jeg også godt lide formen på den stol. Den virker stor og stilet. Stoffet er dog bare ikke så nice som på den anden stol. Hmm. Hvad angår bordene så er jeg vild med det runde bord fordi at det er rundt, og samtidig så elsker jeg også selve bordbenet. Jeg kan godt lide udformningen derpå. Jeg kan ikke rigtig finde nogle negative ting ved bordet – så skal det da kun være at den næsten er dobbelt så dyr som det andet bord hehe. Det andet bord er enkelt og det har jeg egentlig heller ikke nogen dårlige ting at sige om. Arh altså jeg er i tvivl!!!
desktop1
Hvad syntes I? Help a sister out pleeeeassseeeee :-*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konfirmation, bryllup eller studenterfest?