En anderledes dag

Brevkasse?

Godeftermiddag <3 Jeg har tænkt på at lave en ny slags indlæg herinde på bloggen – nemlig en slags “brevkasse”? Jeg får tit en masse spørgsmål tilsendt på min facebookside til min blog fra piger der måske har en spiseforstyrrelse eller måske har en kæreste der ikke behandler dem godt – og derfor tænkte jeg at så kunne sådan en brevkasse del her på bloggen være en god ide. Det betyder selvfølgelig at jeg skriver ikke hvem beskederne er fra. Det står helt anonymt herinde på bloggen – men jeg vil bare dele beskeden, og skrive min mening tilbage til personen. Derudover kan alle andre herinde jo også smide en kommentar til indlæggene hvis de måske har en anden holdning til emnet eller måske selv har stået i samme situation – og på den måde kan alle ligesom hjælpe alle. Jeg tænker at lave det første “brevkasse” indlæg næste uge – og så vil jeg så hver uge komme med indlæggene på en bestemt dag. Jeg ved bare ikke hvilken dag endnu. Så hvis I går og har noget på hjertet, eller har brug for at snakke om noget – så kan I smide en kommentar herinde til indlægget. Jeg skal nok lade være med at godkende Jeres kommentar så I vil forblive anonyme, men så har jeg spørgsmålene til når jeg begynder at lave de her indlæg 🙂
dsc01800-001

Håber at I vil tage godt imod den her nye del af min blog <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes dag