Instagram lately

So happy lately

Hej <3 Maaaandaggggg og det er endda en virkelig dejlig en af slagsen!!! Mange mennesker hader mandage, men jeg elsker dem faktisk. Det er lidt som en ny begyndelse, en ny start hehe. Jeg vågnede imorges med min søster og så kørte jeg hende i skole og tog selv i skole derefter. Så har jeg været ude og se på en lejlighed – og jeg håber så meget at jeg får den!! Jeg står nr. 2 til den ligenu og jeg har sagt ja, så nu er det bare om at krydse fingre. Hvis jeg får den så betyder det at jeg flytter her til den 1 maj, og samtidig så betyder det også at jeg får en større lejlighed!! Yayyyyy…. Jeg sidder allerede og tænker på indretning osv. lol. Jeg vil så gerne bo der. Den ligger inde midt i byen og man må gerne have 2 katte der. Den er perfekt for mig!! Så vær lige søde at kryds Jeres fingre for mig også hehe :-*

Ellers så er jeg faktisk bare mega glad her for tiden. Der sker en masse gode ting. Jeg har påskeferie lige om lidt. Og derudover så bliver jeg også færdig med skolen lige om lidt. Og så har jeg også snart fødselsdag. Jeg går bare en god tid i møde og jeg er mega excited!
dsc01096-002dsc01092-001
Billederne her er fra sidste weekend. Min top kan købes lige HER, bukserne er udsolgt i grå men de fås i lignende i sort HER, lyserød HER og i khaki HER.

Hav en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately