Miinto mid season sale

Paradise Hotel: Parceremoni spørgsmål & svar

Godaften <3 Det er lidt tid siden at jeg har blogget om Paradise Hotel. Jeg havde jo egentlig planlagt at lave 3 ugentlige indlæg, men jeg følte selv at det blev lidt for meget på en måde. Dog er der flere af Jer der har skrevet til mig angående Paradise Hotel indlæggene, så derfor kommer de altså på bloggen igen da I åbenbart er vilde med dem hehe.

Idag skal det handle om parceremonierne på hotellet. Ved produktionen hvor man stiller sig? Bliver man interviewet under eller efter parceremonien? Og er tøjet noget man selv har med? De spørgsmål har jeg fået en del gange, så dem vil jeg svare på i aftenens indlæg.
phdk_landscape2
Ja, selvfølgelig ved produktionen hvem man stiller sig bag ved til en parceremoni. De skal vide hvem de skal filme på så derfor skal de selvfølgelig vide det. Det nytter jo ikke noget at Jasmin går hen og stiller sig bag Lenny f.eks. men at produktionen så filmer hen på nogle helt andre. Produktionen ved hvor man stiller sig på den måde at et par timer inden parceremonien går igang, så går de rundt til det udsatte køn til aftenens parceremoni og beder dem om at skrive på et stykke papir hvem de vil stille sig bag. Man skriver også et nr. 2 valg, men det er altså kun hvis der sker noget specielt til parceremonien at man skal benytte sig af den. Ellers er det altid nr. 1 som man har skrevet – og man må kun stille sig ved nr. 2 hvis produktionen siger det. Hvad angår interviewene som man ser ind imellem parceremonien hvor folk selv sidder og taler til kameraet – så er det filmet efter parceremonien. De kan jo ikke stoppe parceremonien for at hive nogen ned og blive interviewet. Og det sidste spørgsmål – om tøjet er ens eget til parceremonierne? Ja. Det er ens eget tøj. Nogengange låner man af hinanden, men det er ikke tøj fra TV3.

Nu hvor jeg lige var inde på det med tøj – så havde jeg helt klart taget tøj med som dette hvis jeg skulle være med i Paradise Hotel engang til:
desktop
Hvide bukserLys rosa kjoleKoral bluseOrange playsuitMarine kjoleLilla bodysuitLyserød kjole.

Anyway, jeg håber at I fik svar på Jeres spørgsmål. Skriv gerne en kommentar herinde hvis I har flere <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miinto mid season sale