Sexy & feminint lingeri

Paradise Hotel: Parceremoni – Shop pigernes outfits!

Hej piger <3 Ugh jeg ligger stadig bare i min seng og er virkelig syg ligenu med det her dumme bronkitis. Det er meget heldigt at det er ligenu mit kamera er til reparation hehe – for jeg er hvertfald ikke i stand til at få taget billeder herind til bloggen haha. Jeg ligner et hvidt spøgelse seriøst og så lyder jeg som en gammel dame på 80 år, og som har de vildeste vejrtrækningsproblemer pga. det her bronkitis. It sucks. Jeg håber at det bliver bedre i løbet af idag så jeg kan komme i skole igen imorgen.

Anyway, som jeg skrev i sidste uge så vil jeg jo begyndte at blogge om Paradise Hotel hver uge. Jeg har tænkt mig at lave 3 indlæg hver uge (for så mange afsnit viser de). Jeg lavede de 3 første sidste uge – blandt andet så jeg tilbage på mit ophold på Paradise Hotel, så skrev jeg min mening om den nye sæson indtil videre, og så fik jeg et interview med Caroline. I kan læse dem alle her, her og her.

Idag vil jeg dog blogge om gårdsdagens afsnit og pigernes outfits. Først og fremmest vil jeg igen pointere (som jeg nævnte i sidste uge også) at jeg syntes det er vildt irriterende at afsnittene er cuttet ned til 3 gange om ugen. Derudover så syntes jeg også det er ekstremt mystisk at den første parceremoni ligger i den anden uge af programmet som vi seere ser… Men ja, det skal jeg ikke kunne gøre mig klog på hehe. Jeg syntes bare det er ærgerligt. Hvis vi så snakker om afsnittet igår, så syntes jeg at det var rigtig synd for Shanne den måde hun røg ud på. For ud fra hvad jeg har set på tv, så syntes jeg ikke at hun har gjort noget slemt der skulle få de andre til at ville af med hende. Men igen, det er et spil og der er jo en der skal ryge til hver parceremoni desværre. Og samtidig ser vi jo kun 30-40 minutter af 24 timer, så på den resterende tid kan der jo have været sket meget.

Hvis vi kigger på pigernes outfits så har jeg faktisk været igang med at finde en masse kjoler og buksedragter der ligner rigtig meget. Jeg kan huske da jeg var med i Paradise så fik jeg altid en masse beskeder omkring hvor mit tøj var fra – så derfor har jeg tænkt mig hver uge at lave et indlæg med links til lignende tøj af det som pigerne har på <3 Jeg har fundet en masse forskelligt her og nogle af tingene er faktisk sat ret meget ned! Yayyy! Tøjet der matcher Carolines outfit er under hende, og tøjet der matcher Majas outfit er under hende, osv. osv. osv.
indspilning-i-fuld-skaerm-01-03-2017-092217
desktop4
Sort buksedragtHvid blonde kjoleSort blonde kjoleSort stropløs kjoleLyserød maxi kjoleBlå blonde kjoleSort langærmet buksedragtHvid blonde kjoleSort kjoleSort stropløs kjoleSort maxi kjoleBlå blonde kjole.


Nu vil jeg lave noget varm kakao og se om det kan hjælpe på min hals, selvom at intet virkelig hjælper… Ughhh… Hav en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sexy & feminint lingeri