Urealistiske forventninger?

Paradise Hotel: 2. parceremoni – få pigernes looks

Godaften sweeties <3 Igår var den anden parceremoni på Paradise Hotel, og derfor vil jeg lige blogge om pigernes outfits her. Jeg har fundet en kjole der er helt magen til den som Caroline har på, og jeg har ikke lige set Nannas kjole helt ordenlig, men jeg er næsten sikker på at den er magen til den første af de kjoler jeg har fundet som der er under hende. De ligner hvertfald hinanden på en prik så jeg er 99% sikker på det er samme kjole hehe. Jeg kan faktisk rigtig godt lide den.
indspilning-i-fuld-skaerm-09-03-2017-200737collager
Øverste grå kjoleNederste grå kjoleØverste hvide kjoleNederste hvide kjoleMidterste kjoleØverste rosa kjoleNederste rosa kjoleØverste sorte kjoleNederste sorte kjole.

Shop pigernes looks fra sidste parceremoni her <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urealistiske forventninger?