Ny lejlighed & hacket hævekort for 3 gang

Motivational monday + detoxkur

Godaften girls <3 Så er jeg endelig kommet tilbage i fitness efter et par ugers tid. Jeg var egentlig kommet rigtig godt igang, men så blev jeg jo syg med bronkitis i noget tid og derefter blev jeg ved med at hoste og have vejrtrækningsproblemer – så derfor passede det ikke lige så godt sammen med træning – men nu er det væk, og derfor er jeg back at it again hehe. Efter skole var jeg egentlig faldet i søvn, og det var ikke meningen. Jeg skulle have været hos min mor osv. men jeg sov. Jeg havde også lovet min veninde som jeg træner med at skrive til hende om jeg kunne komme, men det glemte jeg også alt om eftersom jeg faldte i søvn. Jeg vågnede en time inden vores træning skulle begynde (vi træner på hold), og mest af alt så magtede jeg faktisk ikke at tage afsted. Jeg var stadig ret træt og helt ør i hovedet efter min lur, men jeg tænkte at jeg måtte tage mig sammen og komme afsted – for hvis jeg ikke gjorde det idag, hvornår ville jeg så gøre det?
thumbnail_fullsizerender
Nu er jeg så lige kommet hjem og har taget mig et bad og fået lavet noget lækkert mad. Og jeg har det virkelig godt indeni! Tænk hvad halvanden times træning kan gøre for ens indre glæde og den følelse man får i ens krop? Det handler bare om at motivere sig selv til at komme afsted, og for mit vedkommende var motivationen idag det spørgsmål om at hvis jeg ikke gjorde det idag, hvornår ville jeg så?

Nu hvor jeg lige er inde på det her emne om træning osv. så ville jeg lige fortælle Jer at detox kampagnen åbenbart er blevet forlænget. Der er stadig cirka 150 sæt tilbage, og kampagnen slutter den 1 april så I har lige et par dage at løbe på. I kan læse mere om detoxkuren her, og købe den på tilbud lige her.

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny lejlighed & hacket hævekort for 3 gang