Motivational monday + detoxkur

Min favorit hverdagskjole

Godeftermiddag <3 Jeg har haft den korteste dag i skolen idag på kun 2 timer, men alligevel er jeg virkelig træt. Kender I det? Jeg ved ikke hvorfor men jeg føler ærlig talt at jeg er helt tappet for energi, og ligenu må jeg nok også hellere indrømme at jeg faktisk bare ligger i min seng med Mette – og vi begge tænker at tage en lur, selvom klokken snart er 17.00….. Det er ikke smart at tage en lur så sent, men når man er så træt så er der ikke andet at gøre jo lol.

Anyway, det her indlæg skal ikke handle om hvor træt jeg er haha. Det skal handle om en af mine yndlings kjoler faktisk. Den er sort og hvid mønstret, fra H&M og så er den bare mega cute, girly & flirty – den er lige mig! For mig er det her virkelig den perfekte hverdagskjole. Den har en behagelig løs pasform, men alligevel sidder den tæt ved taljen så man godt kan fornemme ens figur, og så er den bare flot syntes jeg. Når jeg har den på så styler jeg den altid med strømpebukser, mine støvler og en læderjakke. Jeg syntes at læderjakken giver kjolen et cool look hehe.
dsc01440-001dsc01414-001dsc01392-001dsc01408-001outfits-2017-001
Kjolen & læderjakken er fra H&M. Mine solbriller kan købes her. Mine støvler kan købes her.

Jeg har set at Nelly faktisk har en masse kjoler der minder om min, så dem vil jeg selvfølgelig lige linke til herunder:
desktop
Marine/hvid kjoleLyserød kjoleMarine/lime kjoleSort kjoleLeopard kjoleLyserød/brun kjoleHvid kjole.

Hav en dejlig eftermiddag og aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivational monday + detoxkur