Min favorit hverdagskjole

Miinto mid season sale

Godaften girls <3 Jeg ville lige tippe Jer om Miinto‘s mid season sale. Ligenu kan I få 40-60% rabat på 40.000 varer inde hos Miinto! Og det er altså ret lækkert eftersom de har en masse cute kjoler, toppe, bukser og jakker her til foråret og sommeren. Jeg kiggede bare lige de første par sider af deres udsalg igennem og bare ved at se de få sider fandt jeg alle disse lækre ting herunder! Jeg er helt vild med bukserne samt den lyserøde bomber jakke og cardiganen ved siden af, men også den blå jakke. Alle tingene er virkelig forårsagtige hehe. Deres mid season sale gælder fra idag og frem til den 31/3 <3
desktop1
Blomstret topStribede bukserBlonde BHBlomstret bluseLyserød topSort kjoleLyserød bomber jakkeSort cardicanMønstret skjorteBlå jakke.

Hav en god aften <3

I samarbejde med Miinto

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit hverdagskjole