Sommer must have til kun 89 kr.

Instagram lately

Hej <3 Den her uge har desværre ikke lige været min bedste uge hvad angår blogging, men jeg har haft travlt med en masse ting og derfor har bloggingen lige lagt lidt i baggrunden. Jeg er dog færdig med at have travlt nu og derfor er jeg tilbage med en masse indlæg hehe.

Det er længe siden at jeg har lavet et Instagram lately indlæg, så derfor tænkte jeg at jeg lige ville poste nogle af mine seneste billeder på IG herinde. Min Instagram er by the way SandraRGaasedal <3
screen-captures
1. Galla på min skole. Atypisk galla outfit med bukser I know, men jeg følte ikke lige for at have en kjole på den dag. 2. En virkelig delicious strawberry drink. 3. Mirror pic af et af mine outfits i sidste weekend. Faktisk samme aften som jeg fik den lækre strawberry drink. 4. Throwback til en virkelig lækker afslapningsdag. I need it soon again! 5. En smuk reflektion af solnedgangen. Jeg elsker solnedgange! 6. Min cutiepie er var hoppet op til mig i sengen for at sige godmorgen hehe. 7. Et billede fra i lørdags hos min bestie. 8. Gule negle! Jeg har ikke haft gule negle i 100 år but I’m digging this color. 9. Throwback til da jeg var i lufthavnen i sommers inden jeg skulle til Texas. Jeg ville tage et cool billede med en lækker bil men jeg blev genert og endte med at lave et endnu mere genert ansigt haha.

Nu  vil jeg finde ud af hvad Mette og jeg skal spise. Hun har sovet her de sidste par nætter og vi er seriøst ved at dø af sult hehe. Det klammeste skete nemlig igår hvad angår mad…….. Kan ikke engang skrive om det fordi jeg får kvalme af at tænke på det….. Ivhhhh… Anyway, hav en god søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sommer must have til kun 89 kr.