Paradise Hotel: Parceremoni spørgsmål & svar

Den bedste selvbruner!

Det er fredag, solen skinner, man har fået løn – og jeg har en lækker selvbruner kampagne til Jer! Her på det seneste er jeg blevet spurgt en masse gange om hvilken selvbruner jeg bruger, og det vil jeg svare på i dette indlæg. Jeg har i cirka 2 år brugt den bedste selvbruner fra Yves Rocher – den er virkelig min favorit, og nu har jeg sørget for at I kan købe de lækreste selvbruner produkter på tilbud så I kan få en smuk glød her til foråret. De 3 lækre produkter som I kan få fingrene i via denne kampagne er: en lækker bodyscrub så I kan gøre Jeres krop klar til selvbruneren med, min favorit selvbruner som er sådan en spray mist, samt en selvbruner til ansigtet som er en creme.

De 3 produkter koster normalt 347 kr. men igennem min kampagne kan I købe dem for kun 149 kr. med fragt i prisen. I sparer altså en hel del penge! Derudover så skal I faktisk heller ikke betale med det samme – I modtager en regning med produkterne og den skal så betales inden for 14 dage.
07297c953544482e0bf6303060b80b9a

Her er der lige lidt facts om selvbruneren jeg bruger – eller det er sådan set sådan en body mist spray som opbygger farven indenfor kort tid.

1. Skal den smøres ud? Nej det skal den ikke! Den skal bare sprayes på.
2. Hvorfor skal man ikke indtaste kortoplysninger når man bestiller? I får en regning sendt sammen med produkterne.
3. Kan produktet bruges i ansigtet når der står “body mist” på selvbruneren? Ja. Jeg bruger det stadig i mit ansigt – jeg er bare lidt mere omhyggelig der.
4. Hvor tit skal man spraye det på? Der er ingen regler for hvor tit man skal – jeg vil nok nærmere sige det er efter behov.
5. Smitter det af på ens tøj? Jeg har ikke oplevet at det har smittet af på mit – men jeg venter selvfølgelig også med at tage mit tøj på til selvbruneren er helt tør, og derudover så undgår jeg hvid tøj den første dag jeg har sprayet det på for at være helt sikker.
6. Kan man bruge selvbruneren uden at bruge scrubben? Ja det kan man godt. Jeg vil dog anbefale at bruge scrubben da den jo “gør ens hud klar og ren” til at man sprayer selvbruneren på.
7. Hvor længe holder farven? Ved mig holder det i nogle dage, også sprayer jeg jo bare noget nyt på når det forsvinder.
8. Kan jeg påføre lotion inden? Nej. Påfør det efter. Kroppen skal jo være “nøgen” for at tage imod farven – og så går det ikke at der er et lag creme imellem.

Hvis I vil prøve kampagnen så kan I købe den lige HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Hotel: Parceremoni spørgsmål & svar