So happy lately

Asos spring wants

Godmorgen girls <3 Jeg er lige kommet i skole og her skal jeg være til kl. 13.40 idag kun. Jeg har egentlig først fri klokken 15.30 men jeg skal til læge kl. 14.00 da jeg har nogle modersmærker der har ændret sig. Jeg har været ved min egen læge og jeg er så blevet sendt videre, så jeg er egentlig lidt nervøs for hva nu hvis der er noget i vejen med dem??

Anyway, det her indlæg skal ikke handle om mine sørgelige tanker ligenu hehe. Det skal handle om lækkert tøj fra Asos. Alle de her items er perfekte til foråret og sommeren. Det er så lækkert at solen er begyndt at komme mere og mere frem! Det gør bare at man så småt kan begynde at klæde sig i lækkert tøj som herunder hehe
screen-captures1
Hvid kjoleGul kjoleLyserød topRød kjoleLilla topFersken kjoleHvid topSort badedragtLyserød bluseLyseblå kjole.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

So happy lately