Motivational monday: 20% rabat på træningstøj!

Sidste chance for 20% rabat!

Hej babes <3 Jeg ligger stadig og er virkelig syg. Jeg kan næsten ikke trække vejret, så derfor har jeg lige været ved lægen her til morgen og jeg har så fået bronkitis sagde lægen. Så kan jeg bedre forstå min feber og min total besværede vejrtrækning. Jeg er ved at blive sindsyg over det her for jeg hader virkelig at være syg!!!!! Og lægen siger det normalt plejer at vare i en uges tid, så det vil sige at jeg nok kommer til at ligge syg lidt endnu 🙁 Ughhhh….

I det mindste er der en masse lækre tilbud på smart tøj online – og det kan jeg jo så tippe Jer om, nu hvor jeg bare ligger i min seng. Nelly’s rabatkode med 20% rabat den gælder stadig, men kun frem til iaften kl. 23.59 – så hvis I skal nå at have shoppet nogle goodies hjem fra Nelly så skal I altså være lidt hurtige. Jeg har lige fundet nogle af mine seneste favoritter derinde fra, og dem kan I se lige her:
desktop2
Silke kjoleHvid bodysuitHvide jeansLyserød bluseTurkis bodysuitHvid kjoleTo-delt sæt.

For at få rabatten på de 20% så skal I bruge koden – SPRING20 <3 Happy shopping!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivational monday: 20% rabat på træningstøj!