Sidste chance for vægttab & udrensning af kroppen

Sexy & feminint lingeri

Det her bliver det sidste indlæg i forbindelse med Nelly’s rabatkode på 20% rabat. Jeg har allerede lavet to indlæg med lækkert tøj derfra, samt et med træningstøj – men jeg har endnu ikke lavet et med lækkert og sexet lingeri – så det kommer lige her! Jeg elsker seriøst nyt undertøj. Jeg syntes det er ligeså vigtigt at føle sig lækker og godt tilpas “indenunder” som det er at føle sig lækker og godt tilpas “udenpå”. Nelly har fået nogle af de mest smukkeste sæt lingeri som jeg længe har set. Jeg er personligt helt vild med det helt sorte sæt – overdelen er lige mig! Jeg syntes den er så feminin og sexet. Samtidig er jeg også helt vild med det ferskenfarvede sæt lige ved siden af – der er både Bh’en og hotpantsene lige mig. Syntes det ser så cute ud! Og det samme gælder det sidste lidt mere koralrøde sæt – jeg kan lige forestille mig det til en lækker brun hud!! Ahhhhh hehe
desktop3
Sort BHSort trusseFersken BHFersken trusseLyserød/sort BHLyserød/sort trusseNude BHNude trusseSølv BHSølv trusseKoralrød BHKoralrød trusse.

For at få rabatten skal I bruge koden – SPRING20 <3 Men den gælder kun til 23.59 iaften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste chance for vægttab & udrensning af kroppen