Lækre outfits til valentinsdag

Motivational monday on a tuesday

Godaften honeys <3 Lige et forsinket “Motivational monday” indlæg – men altså, bedre sent end aldrig – er det ikke sådan man siger? Jeg ligger jo syg ligenu så derfor kan jeg desværre ikke komme ind og træne idag selvom jeg gerne ville. Jeg håber dog at være frisk til imorgen og så skal jeg helt sikkert i fitness igen og træne hehe. Igår har jeg faktisk holdt min træning ved lige i præcis 4 uger – og det føles så dejligt! Jeg forstår slet ikke hvorfor jeg har haft så svært ved at komme igang når jeg prøvede sidste år – det er jo mega lækkert når først man er igang. Jeg har en god følelse i kroppen imens jeg træner, men jeg har en endnu bedre følelse i kroppen efter træning.
tumblr_o4da18ez2l1re0a9ho1_500
De ting der har fået mig igang med at træne er holdtræning i fitness – og min detoxkur som jeg var på i starten af januar. Jeg er typen der har meget svært ved at presse mig selv i fitnesscentret – og derfor træner jeg meget sjældent alene. Jeg tager på hold og træner – og det har jeg gjort flere gange, hver uge, i de sidste 4 uger. Det har været forskellige hold som stram op hold hvor hele kroppen bliver trænet igennem, eller puls/styrke hvor hele kroppen også bliver trænet igennem (det er bare lidt hårdere), eller f.eks. bootylicious som selvfølgelig er for ben og baller eller abattack som jo er for mave hehe. Jeg elsker at træne på hold for det motiverer mig en del mere end hvis det er mig selv der skal presse mig til at lave forskellige øvelser. Når jeg selv træner er det altid bare lidt cardio først og derefter meget lidt styrke og så giver jeg op haha… Derfor syntes jeg at hold er så gode eftersom man er tvunget til at være der indtil det er slut – og dermed presser man jo automatisk sig selv 🙂

Hvad angår detoxkuren så får jeg stadig en del beskeder og mails omkring den. Først og fremmest så vil jeg sige at ja I kan stadig købe den på tilbud til de 199 kr. lige HER. Der er meget få sæt tilbage så I skal skynde Jer hvis I skal nå at have fingrene i detoxkuren og slimming gel’en på tilbud (normalpris er 417 kr). Detoxkuren går kort ud på at man skal drikke en detoxkur i 10 dage – og så renser den ens krop for affaldsstoffer og den slags skidt. Samtidig så taber man sig også – jeg har prøvet at tabe mig næsten 5 kg. på de 10 dage. Slimming gel’en er en opstrammende creme som der smøres på huden – og så strammer den kroppen op så man ser mere tonet ud. Jeg elsker begge produkter og har forklaret om dem flere gange herinde – så derfor vil jeg ikke gøre så meget ud af det i indlægget her, men derimod vil jeg linke til et indlæg her hvor der står nogle facts om det 🙂 I kan læse mere  her.

Det var alt for denne gang – nu vil jeg se om jeg kan få mere søvn og blive rask <3

2 kommentarer

 • Cecilie

  Hej!
  Hvordan foregår betalingen osv med kuren. Har lige trykket på dit link og indtastet de mine oplysninger og når man trykker bestil siger den blot tak for din bestilling uden jeg har brugt mit dankort. Var det lige sådan ved dig?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja – det er fordi du modtager regningen med produkterne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre outfits til valentinsdag