Asos 20% rabat

Motivational monday: 20% rabat på træningstøj!

Godaften piger <3 Så er det jo mandag igen, og det betyder et “motivational monday” indlæg. Nu er det efterhånden en måned siden at jeg har blogget om lækkert træningstøj – så derfor tænker jeg at dette indlæg skal handle om det idag. Jeg har nemlig fundet en masse lækkert workout gear fra Nelly – og ligenu kan I jo få 20% på alt inde hos Nelly indtil imorgen aften. Træningstøj er noget som jeg finder super motiverende til at holde en igang og måske lige give en et ekstra skub med hensyn til ens træning – så derfor har jeg også tænkt mig at der hver måned skal være et indlæg med lækkert træningstøj som et af mine “motivational monday” indlæg 🙂
desktop1
Sort sweatshirtSort sports BHSorte tightsLyserød sweatshirtMønstret sports BHMønstrede tightsMønstret top.

For at få de 20% rabat så skal I bruge koden – SPRING20 <3 Den gælder til imorgen aften kl. 23.59.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos 20% rabat