Få gratis makeup!

Cute & flirty

Godmorgen girls <3 Jeg har ikke været på bloggen i et stykke tid – men jeg har lige haft noget andet vigtigt at se til i de sidste par dage og derfor har den altså stået stille – but I’m back now! Imorgen er det jo Valentinsdag, og det betyder massere af kærlighed hehe. Det betyder også cute, feminine og flirty outfits – og derfor tænkte jeg at jeg lige ville komme med lidt inspiration her i sidste sekund 🙂 Det hele er rosa og lyserødt – nogle total kærlighedsfarver hehe.
desktop2
Stropløs kjoleWrap kjoleTurtleneck bluseSilke kjoleMønstret kjoleMaxi kjoleVelour kjole.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få gratis makeup!