Forårsshopping & 20% rabat

Asos 20% rabat

Godmorgen <3 Jeg ligger stadig og er virkelig syg, men jeg kan ikke sove mere ligenu så derfor så ville jeg lige tippe Jer om at Asos har 20% rabat på en masse forskellige udvalgte varer. Der er både jakker, sko, kjoler, bukser osv. Jeg har fundet mine favoritter og det er for det meste undertøj samt cute tøj her til foråret 🙂 Jeg er helt vild med de hvide bukser – jeg elsker frill detaljen ved taljen! Derudover så er jeg også vild med den orange bodystocking, det grønne lingeri og den lyserøde strik. Elsker ryggen på strikken!
screen-captures
Hvid lingerisætLys rosa lingerisætSort kjoleAbrikos strikLyserødt lingerisætBlå nederdelOrange bodystockingGrøn lingerisætMarine kjoleLyserød strikHvid bluseBlå jumpsuitHvide bukser.

Rabatten er allerede fratrukket varerne. Tilbuddet gælder til kl. 09.00 på torsdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsshopping & 20% rabat