Motivational monday

Sexy valentinsdag

Idag er der lige præcis 2 uger til Valentinsdag – og derfor ville jeg lige endnu engang blogge om lidt lækkert lingeri eftersom dagen jo står i kærlighedens tegn om 2 uger hehe. Jeg bloggede forleden om en masse lækkert lingeri og nattøj i indlægget lige her – men jeg faldt lige over nogle flere sexy ting her idag som jeg altså bare måtte vise Jer hehe!

Jeg kan rigtig godt lide det lyserøde sæt fordi det er super feminint men stadig cute og girly. Det røde sæt er jeg også vild med fordi det er virkelig sexy hehe. Den sorte top er også så smuk og jeg elsker blondemønstret på den! Udover at tingene er super flotte og lækre – så er de faktisk også billige og koster ikke det hvide ud af øjnene. Happy shopping!
desktop1
Sort trusseSort BHLyserød trusseLyserød BHSort topRød BHRød trusseSort body.

<3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivational monday