Wrap cardigan

Nudes

Godaften girls <3 Hvis I følger mig på Instagram (SandraRGaasedal) så har I måske set at jeg har fået lavet de fineste nude nails her igår. Jeg elsker nude negle for den farve går til alt – og det samme gælder nude tøj. Vi nærmer os ligeså stille foråret – og til foråret er nude toner altså bare ekstra fine syntes jeg. De er så neutrale og de passer bare super godt til når vejret ligesom begynder at blive lidt varmere og solen kommer frem lidt oftere hehe. Jeg har lige kigget lidt rundt og inde hos Bubbleroom har de rigtig mange fine toppe, kjoler og tasker i forskellige nude toner – og jeg er vild med det hele. Jeg er især vild med den stropløse top samt de to tasker som jeg har fundet – jeg kan totally forestille mig de items her til foråret hehe 🙂 Jeg tror at det vil se vildt godt ud med et par jeans og et par cute højhælede sandaler eller måske et par flade sko endda også. Arhhh hvor jeg glæder mig til  foråret og sommeren kommer – så er det altså bare nemmere at finde smart tøj syntes jeg hehe. Anyway, her er mine fave nudes:
desktop3
Stropløs bluseStrappy bluseMaxi kjoleTurtleneck bluseGuld taskeNude skjorteBeige taske.

<3

I samarbejde med Bubbleroom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wrap cardigan