Grey pants

New years eve

Hej girls <3 Idag er det den første dag i 2017 og for mit vedkommende har jeg ligget i min seng indtil lidt over middag – og derefter hentede jeg Claire og tog hende på lidt sightseeing her i Esbjerg inden hun flyver hjem til Texas på onsdag. Det blev dog kun en kort sightseeing for jeg er ret smadret efter igår og i nat. Det er egentlig ikke fordi jeg blev fuld – jeg er bare ved at være gammel tror jeg og så er jeg altså ikke vant til at være oppe til sent ude på natten hehe.

Min aften igår brugte jeg sammen med min veninde Emilie. Jeg var hjemme hos hendes forældre og spise og derefter tog vi hjem til hende hvor vi bare sad og drik mig og hende. Det var rigtig hyggeligt bare at sidde os to – vi fik drukket lidt asti og whiskey og cola, og samtidig fik vi spist lidt kransekage og vi fik også hørt en masse gamle sange hehe. Jeg smuttede hjem klokken lidt i 3 men jeg kom først i seng et par timer senere for jeg skulle lige fjerne makeup og i bad og have vasket mit hår og have det tørret. Jeg havde nemlig prøvet en ny frisure igår hvor jeg havde en masse voks i for at få det til at sidde sådan helt “sleek” – og så havde jeg så sat det op i en hestehale som jeg havde krøllet.. Og jeg orkede altså ikke at sove med alt det voks i mit hår hehe. Anyway – jeg kunne dog rigtig godt lide håret faktisk! Det gik rigtig godt til mit outfit som var en glitrende kjole der dækkede bryst og sad lidt løs men samtidig var den super fin og var lidt stram omkring taljen. Dertil havde jeg nogle virkelig glitrende smykker på samt et par enkle sorte high heels. Jeg syntes selv at det var stilet, fint og feminint – og kjolen var faktisk en jeg fik bestilt hjem i sidste sekund! 🙂
dsc00075-001dsc00134-001dsc00069-001dsc00062-001nytaar-2016-2019dsc00150-001dsc00096-001
Min kjole kan købes lige HER, mine sko kan købes lige HER og mine smykker er fra Glitter.


Ellers så har jeg bare slappet af idag – og det har jeg også tænkt mig at gøre resten af dagen for mit 2017 starter “hårdt” ud med en kæmpe opgave i skolen – nemlig min SSO. Jeg har fra imorgen og ugen frem til at skrive den – så det skal nok blive spændende. Derudover får jeg også at vide om et par dage om jeg er klar til den store kæbeoperation – så kryds lige fingre for mig!!

Ellers vil jeg bare ønske Jer alle et rigtig godt nytår og jeg håber at alle Jeres ønsker og drømme går i opfyldelse <3

Instagram – Sandrargaasedal // Snapchat – Kassandragoldie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey pants