Går i protest

Nederdele & bodysuits til 40 kr. + meget mere!

Okay det her er næsten for godt til at være sandt – men det er sandt!! Det er ligeså sandt som at mit navn er Sandra hehe… Boohoo har op til 70% rabat på ALT! Og det vil altså sige at alt nærmest er gratis eftersom Boohoo i forvejen har de billigste priser ever hehe.. Jeg har kigget en masse sider igennem derinde nu – og jeg har fundet så mange lækre ting til de billigste priser. Jeg har fundet kjoler til kun 67 kr. og bodysuits og nederdele til 40 kr. – det er jo helt skørt hehe!!! Jeg har samlet mine favoritter til Jer herunder – og det skal lige siges at alle tingene kommer i mange forskellige farver – I kan bare klikke på mine links herunder og se alle farverne:
screen-captures
Beige nederdelNude buksedragtLyserød kjolePink kjoleHvid kjolePink bodysuitMarine kjoleLilla kjole.

For at det ikke skal være løgn – så kan I faktisk få yderligere 10% rabat oveni de 70%! Bare brug koden: EXTRA10 og så får I det lige endnu billigere end det i forvejen er hehe. Happy shopping girls <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Går i protest