Mine favorit bukser

Motivational monday

Godmorgen piger <3 Jeg sidder ovre i skolen ligenu, hvor jeg har pause. Idag er en kort skoledag og så snart den er slut skal jeg ud og ordne en masse ting og derefter skal jeg på to hold i fitness. Nu har jeg holdt min træning ved lige i 2 uger og jeg har det så godt indeni over det! Jeg har meget mere motivation til at holde min træning ved lige – og derfor tænkte jeg også at jeg igen ville begynde på at lave mine “motivational monday” indlæg. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor jeg har holdt en så lang pause fra fitness. Det giver jo den bedste følelse i kroppen – og efter de her 2 uger kan jeg allerede se en forskel på min krop – og jeg har faktisk også fået det at vide. Det er så dejligt når ens hard work is paying off hehe.

Eftersom jeg er begyndt at træne meget igen så er nyt træningstøj et must i mine øjne hehe. Faktisk så syntes jeg at lækkert træningstøj motiverer mig ekstra meget til at yde mit bedste i fitness. I mine øjne så syntes jeg at jeg har mere motivation til at træne hvis jeg har lækkert tøj på frem for hvis jeg står i  et par gamle tights og f.eks. en stor t-shirt. Det motiverer mig ikke kun i fitnesscentret – det motiverer mig også når jeg er hjemme og måske ikke er i humør til at tage i fitness. Hvis jeg hopper i mit lækre træningstøj så kommer jeg pludselig i træningshumør igen og før jeg ved af det så sidder jeg i bilen på vej ind til fitnesscentret hvor jeg derefter er i fuld gang med at work my ass off på et eller andet hold hehe.

Nu hvor jeg snakker så meget om træningstøj og hvordan det motiverer mig, så har jeg lige fundet en masse lækkert herunder. Jeg har brug for en ny sports BH hvertfald men jeg er i dilemma omkring hvilken en – Jeg er vild med den lilla sports BH, men også den hvide og den mørkegrå… Dilemma hehe! Jeg er også vild med de sorte Adidas tights med pink striber – måske de skal bestilles hjem hihi. Samtidig elsker jeg også den grå top – den er seamless og derfor forestiller jeg mig at den er vildt lækker at have på og at den sidder perfekt – samtidig er den også på tilbud.
desktop
Sort sports BHLyserøde tightsSort sports BHGrå topGrå cardiganOrange sports BHLilla sports BHSort sports BHSorte tightsHvid sports BHMørkegrå cardiganSorte tightsMørkegrå sports BHOlivengrøn topGrå sports BHRød sports BH.

By the way så er mandag også bare den bedste dag på ugen at starte sin træning ud med. Hvis jeg træner om mandagen så har jeg også meget mere motivation til at komme afsted resten af ugen – for så er ugen ligesom startet ordenligt ud 🙂

Hav en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favorit bukser