Nederdele & bodysuits til 40 kr. + meget mere!

Motivational monday

motivational-monday-blog-header
Så er det mandag igen, og jeg går faktisk ind i min 4 uge nu hvor jeg har holdt min træning ved lige – og det er så lækkert! Faktisk er jeg lige kommet hjem fra fitness her for en times tid siden – jeg var lige inde på 2 hold. Så er mandagen og ugen ligesom startet godt ud hehe. Faktisk er hele min dag startet ret godt ud syntes jeg – jeg har en kort skoledag om mandagen eftersom jeg afsluttede drama eksamen her i december måned, så det vil altså sige at jeg nu har fri allerede 12.45. Min plan var egentlig at tage hjem og sove lol, men så ringede jeg til Emilie og hun var hos hendes mor som har fødselsdag idag – og så blev jeg inviteret derhjem. Jeg kørte så derhjem og fik en masse lækker tapas og kage, og før jeg vidste af det så havde jeg under en time til at nå hele vejen hjem og skifte til træningstøj for derefter at køre tilbage ind til byen og tage op og træne med min anden veninde. Nu har jeg så lige været ude og handle ind til lækkert mad senere (jeg er stadig mæt fra tapas og kage), og jeg har også taget et laaangt dejligt bad.

Nu tænker I måske nok hvad har dette med “motivational monday” at gøre??? Men nu skal I høre hehe…. For flere år siden trænede jeg nærmest hver dag, og jeg spiste stort set intet, og mit mål var egentlig bare at blive tynd. Jeg tænkte ikke på mit helbred overhovedet – jeg ville bare være tynd. Det var ekstremt hårdt at træne næsten hver dag og samtidig intet spise. Nogengange spiste jeg en lille portion majs og fetaost sammen – og ja ahahahah jeg tænker også what the fuck ligenu når jeg sidder og tænker tilbage på det…. Hvad er det for en kombi at spise helt for sig selv, som et måltid? Jeg gik alt for meget op i mad, og at alt jeg spiste skulle jeg hvertfald ikke tage for meget på af. Når man gør det på den måde – træner hver dag, spiser stort set intet, og ikke tænker på sit helbred – ja så giver man bare hurtigere op syntes jeg.. Jeg havde tit dage hvor jeg så åbnede en pakke Marabou og min plan var at jeg ville tage en række måske men i virkeligheden spiste jeg hele pakken og derefter gik jeg ned og handlede mere ind og tømte alt…. Jeg endte altså tit ud med at overspise total fordi at min krop jo rent faktisk havde brug for andet end majs og fetaost.. Og hver gang jeg overspiste så blev jeg irriteret og negativ – og samtidig så jeg det som et nederlag…

Den dag i dag er mit syn på træning heeeeeelt anderledes!! Jeg spiser lige nøjagtig hvad jeg vil, og hvornår jeg vil. Hvis jeg vil have et kæmpe måltid aftensmad og derefter får lyst til en is? Jamen så spiser jeg det. Hvis jeg vil have slik i en af pauserne i skolen eller kage fra bageren? Jamen så spiser jeg det. Har jeg lyst til at bestille thaimad eller tage forbi en cafe og hente en bagel med hjem? Jamen så køber jeg det og spiser det. Jeg begrænser ikke mig selv, overhovedet. Og eftersom at jeg ikke begrænser mig selv, så får jeg også lidt af hvert hele tiden – og derfor ender jeg ikke ud i at overspise total som dengang hvor jeg levede af stort set ingenting. Samtidig ønsker jeg heller ikke at tabe mig. Jeg vil i form. Jeg vil have en mere tonet krop. Og nok vigtigst af alt – så tænker jeg mere på helbredet nu. Nu har jeg indset at det er IKKE sundt at sulte sig selv på den måde og samtidig træne meget. Det er derimod sundt at spise lidt af alt og samtidig træne et par gange om ugen.

Så der hvor jeg egentlig vil hen med det her indlæg det er at idag f.eks. der havde jeg en plan om at gå hjem og sove for at tage ind og træne her til aften. Jeg blev så spontant inviteret til fødselsdag og selvom at tapas og kage ikke var en del af mine madplaner idag – så fik jeg spist en masse af det så jeg faktisk stadig er mæt. Det jeg vil sige er bare at man kan sagtens tage i fitness og træne og samtidig nyde livet – og faktisk så syntes jeg at det er ekstremt vigtigt at man gør det på den måde. Jeg ved ikke hvordan I har det med det – men jeg taler bare af min egen erfaring. Jeg har det meget bedre nu og samtidig så giver jeg ikke op hvad angår træning og ser det som et nederlag hvis nu jeg lige spiser lidt for meget usundt den ene dag. For mig er en sund livsstil når man har det sjovt og dejligt hvad angår træning og ens madvaner – og sådan har jeg virkelig fået det 🙂

I kan læse sidste uges “Motivational monday” indlæg lige HER. Ellers må I have en god aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nederdele & bodysuits til 40 kr. + meget mere!