Snapchat haul

Lækker til Valentinsdag

Godaften girls <3 Så er det snart Valentinsdag – og det betyder jo kærlighed, lækkert feminint lingeri og dejligt nattøj. Jeg ellllsker smukt lingeri og lækkert nattøj – men generelt så tror jeg bare at det er noget de fleste piger gør hehe. Når man har en kæreste er det rart lige at have noget ekstra feminint undertøj, men generelt så syntes jeg også bare at det er vigtigt for en selv at man føler sig lækker inden under ens tøj, og det gør man jo med lækkert nyt undertøj.

Jeg har lige fundet en masse fine og feminine sæt undertøj og nattøj herunder – jeg er helt vild med det pink/orange sæt samt den pinke pyjamas med hjerter hehe! Så cute altså! Ej det grå sæt er også virkelig sexy syntes jeg..
screen-captures1
Rødt lingerisætLyserød natsætLyserød bh & lyserøde trusserPink/orange bh & pink/orange trusserVelour bodysuitMønstret natsætHjerte natsætGråt lingerisætPink pyjamasPink lingerisætVinrød lingerisæt.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snapchat haul