Nudes

Går i protest

skam-590x230
Okay, jeg er den type der altid skal være på tværs når der kommer et nyt trend (hvertfald for det meste). Ligenu føler jeg at hele Danmark enten er igang med at se SKAM eller også har de allerede set det færdigt – men jeg nægter at se det. Min søster har sagt jeg burde se det, Emilie har sagt at jeg burde se det, og min veninde Katrine som jeg træner med har også sagt at jeg burde se det hehe. Jeg ved egentlig ikke hvorfor at jeg ikke ser det – men jeg tror bare at det er i ren protest at jeg ikke gider at gøre det fordi alle ser det jo 😛 Sådan er jeg faktisk tit, især når det kommer til film og tv-serier. Så vil jeg hellere se Gossip Girl endnu en gang (og jeg er faktisk lige blevet færdig med at gense alle 6 sæsoner for anden gang nu), eller Modern Family endnu engang (og den serie er jeg allerede igang med at gense igen haha). Jeg ved ikke om det er fordi at det er på norsk at jeg ikke gider at se det? (Og generelt bare navnet “skam”…) Ligesom at jeg heller ikke bryder mig vildt meget om dansk musik så bryder jeg mig heller ikke om serier osv. her fra Skandinavien.. De eneste danske film jeg kan lide – det er Anja & Viktor hehe.

Er der andre der har det sådan?

2 kommentarer

  • Cecilia Andersen

    Jeg føler dig 100%! Jeg gider heller ikke se den og tror det Er det med den er norsk 😂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudes