Rock 'n blue

Detoxkur: vægttab og udrensning af kroppen

Girrrrrlssss!! Guess what’s back?! Den populære detoxkur som jeg har blogget om flere gange – den er nu på tilbud igen!! Denne her gang er der dog ikke ubegrænset antal af dem som der har været før i tiden – den her gang er der kun 700 sæt, så derfor skal I også være hurtige hvis I vil have fat på en detoxkur så I kan starte det nye år ud med en udrensning af kroppen og vægttab – til virkelig billige penge!

Jeg har været på kuren et par gange – ikke fordi at jeg vil tabe mig, men fordi jeg selvfølgelig vil vide hvad det er at jeg blogger om – og jeg har tabt mig hver gang! Jeg kan faktisk ikke huske helt præcist hvor meget jeg tabte, men jeg mener at det var omkring 5 kilo eller noget på de 10 dage som kuren varer. Og 5 kilo er altså meget! Samtidig så udrenser den også kroppen for affaldsstoffer – og efter december måned med masser af fedtet mad, slik, og julefrokoster med alkohol – ja så tror jeg at de fleste har brug for en god detox hehe.

desktop7
Det ovenstående billede var fra sidste gang jeg var på kuren – min mave blev meget mere tonet end hvad den plejer at være!!! Glæder mig helt til at begynde på den igen hehe – jeg har nemlig også tænkt mig at tage en 10-dages detox nu her!

Kuren består af en detox drik (i får 2 af disse), og en slimming gel. I hver detox drik er der til 10 dage – så I har altså til flere omgange af den her detox. Jeg vil dog ikke anbefale af tage dem lige efter hinanden. Slimming gel’en hjælper til med at få styr på kroppens former (også derfra ordet slimming kommer hehe), og derudover udskiller den fedt pga. nogle af de ingredienser der er deri. Nogle af mine veninder har før prøvet slimming gel’en og de er vilde med den! And so am I hehe.

Jeg syntes at det her tilbud er det perfekte tilbud og især fordi at det kommer ligenu – i starten af året. Der er altid så mange der gerne vil foretage en livsstilsændring – og så er det jo perfekt med et skub i den rigtige retning! Hvis I kunne tænke Jer at være en af de 700 der benytter sig af det her lækre tilbud, så kan I bestille sættet lige HER for kun 199 kr. Normalt så koster det 417 kr. God detox!! <3

Instagram – sandrargaasedal / Snapchat – kassandragoldie

24 kommentarer

 • Sarah

  Hvordan fungere betaling, og hvordan kan man vide om det er sikkert??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Du får en regning med produkterne når de kommer. Og regningen skal så betales indenfor 14 dage 🙂 Hvad tænker du på med sikkert? Altså betalingen? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Så man har bestilt dem, når man har indtastet sine oplysninger på det link du har lagt op? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja hvis du har trykket dine oplysninger ind og trykker på knappen via linket så er det bestilt <3 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvordan betaler man så? Skal man overføre pengene via ens bank? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Ja eller gå på posthuset f.eks. 🙂 Det er bare en helt normal regning 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Får man en vejledning med på hvor mange man skal tage om dagen og hvad der er godt og spise eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg laver et indlæg herinde omkring det imorgen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Kassandra,
  Jeg har lige et par spørgsmål, hehe
  Tog du dine 5 kg på igen, da du stoppede på kuren?
  Hvordan “tager” man selve kuren?
  Smager det af noget specielt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg skal nok skrive nærmere om det hele imorgen <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mina

  Har bestilt nu, men kan simpelthen ikke læse mig til om der er andet man indtager når man detoxer med det her? Er det kun detox-kuren man indtager?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er kun detox-kuren, men du må self gerne spise ved siden af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Skal man indtage normal kost imens eller? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aya

  Man er ikke bundet til noget hvis man køber det vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hejsa, har lige købt en pakke, og har fået bekræftelse, men skulle ikke skrive kort nr, og de har ikke trukket penge endnu, er det normalt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Det er normalt 🙂 Du får enrregning med produkterne <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Er man bundet til noget fra nu af og i hver måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Skal man ikk spise andet så? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jo, jeg laver et indlæg om det lige om lidt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Sandholm

  Hej Sandra.
  NU har jeg købt denne detox kur, og jeg kan slet ikke forstå hvordan jeg drikker det her, altså hvor meget pr dag osv. Kunne du evt ikke uddybe hvordan det gøres det her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg har lige lavet et indlæg, og deri linker jeg til et indlæg med spørgsmål og svar omkring detoxkuren <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rock 'n blue