Kjoler til under 75 kr.

Detoxkur: Spørgsmål & svar

Jeg har fået en del spørgsmål omkring detoxkuren som jeg bloggede om igår lige her, og derfor tænkte jeg at jeg lige ville svare på dem alle i et indlæg, så de er samlet.

1. Er det en drik, eller piller? – Det er te. Der er sådan et lille “låg/hætte” med til teen, og den skal man så fylde op, og blande sammen med 1 liter vand. Det skal så drikkes i løbet af dagen.
2. Skal man bruge koldt eller varmt vand? – Man skal bruge koldt vand. Jeg bruger også isterninger. Plejer bare at blande det op i en kande.
3. Skal det hele drikkes på 1 gang? – Nej. Det skal som sagt drikkes i løbet af dagen.
4. Må man gerne drikke andet samtidig? – Ja det må man gerne.
5. Hvad med mad – må man spise imens man er på detoxkuren? – Ja man må gerne spise imens man er på kuren. Det er selvfølgelig bedst hvis man spiser så sundt som muligt.
6. Skal man træne imens? – Det er ikke et must, men ligesom det er bedst at spise sundt mad, så er træning jo også altid en god ide.
7. Hvordan betaler man – jeg skulle ikke taste kortoplysninger ind? – Man får en regning sammen med produkterne når de kommer i posten, og den skal så betales der.
8. Hvor tit skal man bruge slimming gel’en? – Jeg bruger min efter bad, eller inden jeg går i seng.
9. Skal man kun bruge den på maven? – Brug gel’en hvor du føler at du har brug for opstramning. Det kan være alt fra lår til baller, eller mave f.eks.
10. Hvor lang tid skal man drikke teen i? – Detoxkuren varer i 10 dage.
11. Hvor lang tid går der før at produkterne kommer? – Der går cirka en uges tid.
12. Hvad smager teen af? – Det smager af fersken. Faktisk lidt som fersken iste, bare med en mildere smag.

detoxx
Hvis I har flere spørgsmål så stil dem endelig i kommentarfeltet herinde. Husk at der er begrænset antal til salg af detoxkuren igennem min kampagne så hvis I skal have 2 x detoxdrik samt 1 slimming gel for kun 199 kr. så skal I skynde Jer at bestille. I kan bestille lige HER <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til under 75 kr.