Jeg er den gladeste ever!!

Detoxkur – dag 1: Min morgenmad

Hej piger <3 Så er en ny uge begyndt, og jeg har lige været inde på min skole for at få afleveret min SSO! Skole begynder først for mig igen imorgen, så derfor har jeg tænkt mig at slappe af og nyde min fridag her idag. Med slappe af og nyde min fridag mener jeg at ligenu vil jeg se lidt Gossip Girl, og så vil jeg se om min veninde ikke vil med ud og drikke varm kakao senere hehe. Senere skal jeg ind også ind og træne – det har jeg ikke været i 100 år.. Det bliver rart at komme igang igen! Samtidig begynder jeg også på detoxkuren idag, og det gør at jeg har lidt nemmere ved at være motiveret til at tage ind og træne hehe.

Nu hvor jeg lige er inde på det med detoxkuren igen, så har jeg fået lidt spørgsmål omkring om jeg ikke kan være mere specifik hvad angår hvilket mad jeg spiser. Og jo – det kan jeg da! Min morgenmad idag er æg, kyllingepølser og en mexicansk pandekage. Det spiser jeg faktisk ret tit til morgenmad, og eftersom det er en forholdsvis sund morgenmad så passer den også perfekt til detoxkuren 🙂
dsc00322-001
Hvis I også kunne tænke Jer at købe detoxkuren og prøve den, så kan I købe den på tilbud lige HER <3

Nu kalder Gossip Girl hehe. Hav en dejlig dag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er den gladeste ever!!