My saturday night

Min søster = Selena Gomez?

Okay piger, jeg har sådan en ting med at tit og ofte så syntes jeg at mennesker jeg ser de på en eller anden måde ligner kendte… Altså ikke ligner dem på en prik – men har en masse af de samme ansigtstræk som forskellige kendte har. En af dem jeg virkelig føler har de samme træk som en kendt, det er min lillesøster. Jeg syntes at hun har mange af de samme træk som Selena Gomez har – og det har jeg seriøst syntes i virkelig mange år. Nu vil jeg lige høre Jer om I også kan se det – eller om jeg bare er blind lol.
desktop7
Jeg syntes deres næse, læber, øjenbryn og øjne minder om hinanden – og faktisk også deres små runde kinder hehe. Kan I også se det? 😀

Husk forresten at I også kan følge mig på Instagram – SandraRGaasedal. Eller på min Snapchat – Kassandragoldie.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My saturday night