Min favorit hudpleje til kroppen

Min nytårskjole

Okay så har jeg endelig fået bestemt mig for hvad jeg skal have på nytårsaften – det bliver en glitrende kjole fra Nelly. Jeg ville gerne have noget der har lange ærmer, men samtidig vil jeg også gerne have at det sidder løst på kroppen og ikke stramt selvom jeg altid plejer at foretrække det. Den her kjole har både lange ærmer og samtidig sidder den ret løst – udover ved taljen, der er den lige strammet ind – og det kan jeg godt lide så det ikke ligner at man render rundt med en pose over sig hehe. Jeg forestiller mig den her kjole med et kæmpe glitrende sølv diamand armbånd, et par nylonstrømper i nude eller sort måske og et par high heels… Mit hår bliver nok bare krøllet som jeg næsten altid går med hehe… Her er kjolen:
desktop2
Kjolen kan købes lige HER <3

Har I fundet ud af hvad I skal have på? 🙂

Husk at følg min Instagram – SandraRGaasedal <3

2 kommentarer

 • pernille

  kan man købe kjolen et andet sted for kan ikk finde den når jeg trykker på linket ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Desværre – det ser ud til at den er udsolgt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min favorit hudpleje til kroppen