Nelly udsalgs ønsker

Min favorit hudpleje til kroppen

Hej piger <3 Jeg har før blogget om de her lækre produkter til kroppen herinde – og nu gør jeg det igen – for jeg har nemlig sørget for at I også kan købe dem og endda på tilbud igennem min lækre kampagne. Kampagnen består af mine absolut favoritprodukter til kroppen – nemlig de her lækre vaniljeduftende produkter! Kampagnen består af 4 produkter som alle har en værdi på 325 kr. men igennem min kampagne kan I få dem for 179 kr.

De 4 produkter er: en brusegelé som der dufter himmelsk og efterlader kroppen ren og lækker – en kropslotion der ligeledes dufter himmelsk og den efterlader huden super blød og virkelig glat – en bodyscrub der skrubber døde hudceller af og så efterlader den kroppen virkelig lækker og dejlig (det her er mit absolut favoritprodukt!!!!) – og til sidst, men ikke mindst, en eau de toilette som der selvfølgelig også dufter rigtig godt af vanilje. Mhhhmmm!!

Som skrevet ovenover så er bodyscrubben min klare favorit, og det er simpelthen fordi jeg elsker hvordan min krop føles efter at jeg har brugt den! Jeg kan ikke helt beskrive hvordan den føles fordi den føles bare alt for dejlig hehe. Den føles blød og glat, og samtidig føles det som om at jeg lige har smurt den ind i en bodybutter men det har man jo ikke men så lækkert føles det efter at jeg har brugt den. Arhhh jeg glæder mig helt til at komme i bad nu hvor jeg skriver om den haha! Alle produkterne dufter så lækkert og tropisk!
bg
Hvis I gerne vil gøre Jeres krop en tjeneste og give Jer selv en ordentlig omgang selvforkælelse – så kan jeg helt klart anbefale det her sæt! Og ligenu kan I jo som sagt få alle produkterne for kun 179 kr. her igennem min kampagne! Og hvis I ligenu tænker at 179 kr. er mange penge her sidst på måneden – så kan jeg lige trøste Jer og sige at I skal ikke betale for de her produkter når I bestiller dem – I får en regning sendt med dem, og den skal så betales indenfor 14 dage. Derfor kan I altså sagtens bestille idag, selvom I måske først har råd her efter den 1 januar, for det er først der at I skal betale! Hehe. I kan bestille sættet lige HER <3

Og by the way så har jeg stadig endnu 2 kampagner kørende i samarbejde med Yves Rocher – og dem kan I finde lige HER <3 (Det er egentlig julegave kampagner til både mænd og kvinder – men de gælder stadig og det er jo produkkter man også sagtens kan forkæle sig selv med hihi – der er hvertfald virkelig mange penge at spare der også).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly udsalgs ønsker