Perfekt røde wants

Sparkly wants

Hej piger <3 Jeg har haft lidt travlt her i de sidste par dage med skolearbejde, men nu er der igen kommet lidt ro på da jeg er blevet færdig med et spansk oplæg, og derfor er jeg igen tilbage med nye indlæg. Jeg vil starte ud med lige at vise Jer alle de her smukke glitrende kjoler og toppe fra Nelly. Glittery og sparkly ting er altså bare for perfekte til juletiden – og især nytåret! Så derfor kan man jo ikke få nok af det hehe!

By the way, jeg kom til det floveste idag! I spansk skulle jeg fremlægge et billedeoplæg foran hele min klasse, men også foran hele spansk 1 års hf klassen alene (eller sammen med en der ikke var der til at starte med, så jeg stod selv).. Jeg kom så til at sige “hay many colores…” – og så siger min lærer, many? Mener du ikke muchos colores Sandra? Og så står jeg der foran alle og er mega forvirret og har slet ikke bemærket at jeg selv sagde many og derved blandede engelsk ind i det hahaha men altså ellers gik det faktisk ret godt føler jeg 😀 Det var bare en sjov lille fail, man kan jo ikke gøre alt perfekt 24/7 😛
desktop4
Turtleneck kjoleRose bodysuitWrap kjoleLøs t-shirtTurtleneck bluseOff shoulder kjole.

Hav en dejlig dag <3

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt røde wants