Op til 80% rabat på Nelly faves

Perfekt røde wants

Godmorgen piger <3 Som jeg skrev forleden så elsker jeg seriøst farven rød her i juletiden – og det kan jeg se at Nelly også gør for de har nemlig lavet en hel kampagne med røde smukke ting – og jeg er vild med det!! Normalt er jeg egentlig ikke meget til farven rød – men her i juletiden så er jeg helt klart! Syntes den er så fin, julet og feminin hehe. Bare se alle de her smukke items fra Nellys kampagne:
desktop3
Halterneck velour kjoleBuksedragtMaxi kjoleWrap kjoleLangærmet velour kjole.

Hold øje herinde senere for der kommer en masse tilbud i anledning af Cyber monday <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op til 80% rabat på Nelly faves