Sparkly wants

Beauty julekalender

Godaften piger <3 Okay, jeg ved godt at det her indlæg er ret sent at skrive – men der har været problemer med at produkterne nåede frem til mig eftersom jeg er flyttet – og nu er de så endelig kommet, så derfor kommer der først et indlæg nu – men jeg håber at det går. Indlægget her handler selvfølgelig om en lækker julekalender fra Yves Rocher. Den består af 24 lækre og luksuriøse skønhedsprodukter – og der er alt fra hårprodukter, til makeup og til hudpleje. Jeg havde den selv sidste år – og jeg er så glad for at jeg har den igen i år – for det er simpelthen så lækkert at blive lidt forkælet hver dag i 24 dage med noget lækkert til sig selv hehe.
dsc09339-001
Selve pakkerne kommer også i et mega cute design syntes jeg – de kommer nemlig i små stofposer – der allesammen er lagt ned i en stor stofpose. Jeg føler helt at det er julemanden der kommer med en sæk fuld af gaver hehe!!

dsc09340-001
Jeg har ikke åbnet for alle poserne (så er det jo ikke noget sjovt ved en pakkekalender hehe) – men jeg åbnede dog lige nr. 1 for at se hvad der var deri… Og der var sørme en lækker og virkelig velduftende håndcreme – og det er altså noget jeg elsker og virkelig har brug for her i vinterkulden. Faktisk var jeg lige løbet tør for håndcreme så jeg kunne ikke have modtaget den på et bedre tidspunkt end nu hehe.

dsc09332-001
Hvis I også godt kunne tænke Jer at få fingrene i den her lækre pakkekalender, så kan I stadig nå at købe den lige HER <3 Alle produkterne har en værdi af 2125 kr. men I kan få dem for kun 699 kr. By the way so er der også snøre og klemmer med så den kan hænges op! Det er så cute hehe!

Nu vil jeg smutte ind og træne. Hav en god aften piger <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparkly wants