The perfect heels

Min nye lejlighed

Godmorgen <3 Så er jeg endelig ved at være kommet på plads i min nye lejlighed – og det betyder også at bloggen ikke længere kommer til at stå stille i 100 år for nu er der endelig ved at være styr på alt. Jeg er bare flyttet ind i en 1-værelses lejlighed, og det er faktisk rigtig dejligt! Jeg boede jo i en 2-værelses før, og den havde jeg boet i, i cirka 3 års tid – men jeg brugte bare næsten aldrig stuen… Jeg gik altid ind i mit soveværelse når jeg kom hjem fra skole – jeg syntes bare en stor dejlig seng er meget mere behagelig end en sofa hehe så derfor brugte jeg altid min tid i soveværelset. Selv når jeg havde veninder på besøg plejede vi at gå ind i mit soveværelse og ligge i min seng haha.. Mine katte brugte faktisk stuen mere end mig – så derfor syntes jeg det var spild af plads med en 2-værelses lejlighed. Nu er jeg jo så flyttet ind i en 1-værelses lejlighed, og den er selvfølgelig lidt mindre, men jeg syntes faktisk stadig at der er massere af plads. Der er rigtig mange skabe i køkkenet, og det samme er der i gangen. Køkkenet og rummet “hører” ligesom sammen,  men alligevel er det som om det er delt op på en måde og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle købe en sovesofa eller en ny seng, men jeg valgte en ny seng for jeg elsker som sagt at ligge i min seng og slappe af hehe. Forleden dag fandt jeg så en rigtig lækker seng og den havde sådan nogle skuffer under sig – så jeg tænkte at den var perfekt for så var der nemlig også opbevaring i den på samme tid – så den fik jeg købt. Før havde jeg bare en boxmadras på ben, og nedenunder var der så bedrollers men syntes at det så ret sjusket ud på en måde og jeg kunne ikke lide at der bare var “åbent” til nedunder sengen – så derfor elsker jeg at der ikke er plads imellem sengen og gulvet her, men at skufferne ligesom lukker der til. Jeg elsker også at sengen er lidt høj i det – den er virkelig lige min stil. Udover sengen så er mine lamper også nye, samt mit koskind, og de lyserøde puder og lyserøde tæppe på min seng. Jeg har også købt et nyt kradsetræ til mine babies for den gamle  var ved at blive lidt slidt og desuden var den cremefarvet og jeg kører ligesom min stil herhjemme i de mørkere farver – så derfor fandt jeg et smukt mørkt kradsetræ til dem. Anyway, nok snak! Nu vil jeg lade billederne tale for sig selv:
dsc08617-001dsc08619-001dsc08620-001dsc08650-001desktop2-001dsc08639-001desktop3-001desktop4-001dsc08656-001

Min seng, mine natborde, og mit spejl er fra IKEA. Mit sengetøj, det grå tæppe, det lyserøde tæppe og de matchende puder er fra JYSK. Mine lamper og koskind er fra Bilka. Kradsetræet er fra ZOOPLUS og kan købes lige her. Den sorte vase og pinke blomst er fra BAHNE.

Ellers så mangler jeg lige at få hængt mit tv op (den skal hænge på en væg der er overfor sengen), og så mangler jeg også at få gardiner op. Jeg skal også lige have styr på gangen. Jeg tror at jeg vil have et tøjstativ derud hvor jakker så kan hænges på og hvor der også er plads til sko forneden. På et tidspunkt overvejer jeg også at købe to stole og et lille bord som der kan stå op af væggen i køkkenet – men nu må vi se.. Jeg kan ikke rigtig bedømme om der er nok plads, men det tror jeg at der er hehe.

Nu skal jeg til at gøre mig klar. Jeg skal ind og have ordnet negle her 13.30 🙂 Hav en dejlig dag honeys! Og smid gerne en kommentar herinde med hvad I syntes om mit nye sted og indretningen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The perfect heels