Birthday dinner with my girl

Keeping it simple

Godaften babes <3 I’m all for keeping it simple… Jeg syntes at enkelt tøj er perfekt eftersom det ifølge mig kan bruges til ret mange ting… Man kan bruge det til hverdag da det er enkelt, men man kan også style det op og add’e nogle glitrende smykker og et par lækre high heels og vupti – så er det perfekt til a night out also 🙂 Jeg har fundet nogle enkle bluser og bodysuits fra Nelly, og jeg syntes at de alle fungerer rigtig godt til årstiden vi har ligenu og derudover kan de også bruges til jul da flere af trøjerne er i en lækker vinrød julefarve hehe.
desktop4
Peach bodysuitRed bodysuitSparkling topWine topBlack top.

<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday dinner with my girl