What is love?

Birthday dinner with my girl

Hej honeys <3 Her igår havde jeg inviteret min veninde ud og spise i anledning af hendes fødselsdag i mandags. Vi tog på Jensens Bøfhus og havde en rigtig hyggelig aften. Derefter kørte vi bare en lille tur her i Esbjerg imens vi hørte højt musik og sang som to psykopater haha… Vi havde det seriøst alt for sjovt! Derefter satte jeg hende af og kørte hjem og lagde mig til at sove – jeg er så træt her for tiden.. Ved ikke helt hvad der sker men jeg vågner 1 million gange om natten og det forstyrrer min søvn og gør mig simpelthen så træt.. Anyway, hvis I vil se mere fra igår så kan I se det på min snapchat kassandragoldie 🙂 Ellers kommer der lige lidt billeder af mit outfit her:
emem1
BlousePantsShoesEarringsBag.

Jeg tænkte at holde mit outfit simpelt og stilet igår og det syntes jeg at det blev med mit ret enkle tøj der alligevel har lidt detaljer på både bukserne og trøjen – og så når det er sat sammen med et par enkle heels og smykker 🙂

Håber at I får en dejlig dag girls <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What is love?