Fall fashion: Jackets

Væk med skadet og tørt hår!

Godaften girls <3 Hvis I har fulgt med på min Snapchat her i de sidste par dage så har I nok set at jeg har været ved frisøren ret meget i de sidste par dage… I har måske også hørt min seriøst lange mystory her forleden dag hvor jeg forklarer hvorfor… Det er basically frisøren der har farvet det forkert flere gange, og derfor har jeg måtte rende derind konstant og få det rettet. Det har selvfølgelig udtørret mit hår totalt – og derfor blev jeg virkelig glad da den her pakke fra Yves Rocher kom ind af døren – den er nemlig fuld af hårprodukter der skal hjælpe på meget tørt hår! Og det er jo lige hvad mit hår var for et par dage siden – MEGET TØRT! Jeg modtog en shampoo, en balsam, en hårkur, en hårolie og en hårserum – og de er alle vidundermidler! Sådan dybt seriøst! Efter jeg gik ud fra frisør salonen sidst jeg havde været der var mit hår simpelthen forfærdeligt. De havde ikke vasket hårfarven ordenligt ud omme i nakken så mit hår var helt klamt og klistret deromme, og de havde heller ikke taget balsam i mit hår efter shampoo’en så mit hår var virkelig knastørt og som hø basically…….. Det er jo også klart eftersom det har været igennem 4 farvninger på cirka 2 uger….. Anyway, jeg kom så hjem og gik i bad med det samme og tog alle de her nye produkter i håret. Først vaskede jeg håret godt og grundigt med shampoo’en – derefter kom jeg den lækre hårkur i, og den lod jeg sidde i, i 5 minutter. Efter 5 minutter var mit hår allerede silkeblødt! Derefter tog jeg så balsam i, og det lod jeg sidde i, i yderligere 1 minut. Efter jeg så kom ud af badet tog jeg både hårolien og hårserummet i – og så pakkede jeg ellers mit hår ind i et håndklæde, og så sad jeg og slappede af med det i noget tid imens jeg så en serie hehe. Da jeg gik ud for at tørre mir hår var jeg seriøst virkelig overrasket! Det var ligeså blødt og dejligt som Mistys pels vil jeg næsten sige – og Mistys pels er altså den blødeste pels ever hehe. Ej okay måske skulle jeg ikke sammenligne mit hår med pels, men det var så lækkert!!!! Jeg har lyst til at vaske hår hele tiden nu for nu føler jeg ikke længere at jeg udtørrer og skader mit hår – nu føler jeg at jeg giver det næring og at det bliver repareret! De her produkter har honestly reddet mit hår fra at blive klippet af…….
bg
Jeg har i samarbejde med Yves Rocher også sørget for at I kan få fingrene i de her lækre produkter til håret. Normalt koster alle 5 produkter 525 kr. men igennem min kampagne kan I få dem for 189 kr. – så I sparer altså langt over halvdelen. Og hvis I ikke kunne høre det ud fra min anmeldelse af produkterne ovenover, så vil jeg bare lige sige det her – de er ALLE pengene værd!! Jeg er så overrasket! Og ja, jeg ved godt at det er sidst på måneden efterhånden og så er det ikke lige alle der har råd til det – men derfor vil jeg bare lige sige at I skal ikke betale med det samme. I får en regning der er vedlagt produkterne når I modtager dem og den skal så betales indenfor 14 dage når I modtager produkterne – så I kan sagtens shoppe selvom det snart er sidst på måneden hehe 🙂 I kan bestille det lækre sæt lige HER! Happy shopping girls <3

Følg også gerne min nye Instagram SandraRGaasedal da den gamle er slettet <3

2 kommentarer

 • Signe

  Hej kassandras
  Hvordan får du så pæne neglenånd? Hvad gør du?
  Er på mission få pæne negle, da jeg gennem hele mit 23-årig lange liv har været neglebider. Så har har de klammeste og grimmeste negle med meget ‘løs’ og tør hud omkring neglen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Jeg gør faktisk ingenting… Men du kan jo købe sådan en til at skubbe neglebåndene ned, og derudover er olie til fingre/negle jo også en rigtig god ide til at pleje neglene med <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall fashion: Jackets