50% rabat på ALT hos MissGuided!

Produkter der redder hår fra at blive klippet af

Okay, let’s talk about hair again… Forleden bloggede jeg jo om en kampagne der består af nogle vildt lækre hårprodukter – som jeg selv også bruger til mit hår. Jeg har ikke vist Jer billeder af mit hår og hvordan det ser ud i lang tid, så derfor ville jeg lige vise Jer nogle billeder fra idag. I løbet af de sidst 2-3 uger er mit hår blevet farvet rigtig meget (det gik galt flere gange hos frisøren og det endte i flere farvninger) og derfor er det selvfølgelig også blevet knastørt. Eller, det var knastørt. Det er det ikke længere! Efter at jeg har brugt de her 5 produkter fra Yves Rocher til mit hår – så er det bare blevet en drøm. Det er blevet så blødt og lækkert. Og jeg er ikke den eneste der syntes det! Min søde veninde fra klassen fletter nogle gange mit hår i pausen, og hun kommenterede også at mit hår er rigtig blødt – og det er jo dejligt at høre fra andre også – så det ikke bare er total indbildning hehe. Ej… De her produkter virker. Jeg kan tydeligt mærke en forskel. Jeg behøver ikke engang glatte eller krølle mit hår om morgenen mere for det ser ikke helt kruset ud længere. Det er så lækkert! Her er nogle billeder af mit hår idag:
DSC08349-001
DSC08351-001
I kan læse mere om produkterne og købe dem lige HER – de er stadig på tilbud lidt endnu <3

2 kommentarer

 • Line

  Har bestilt produkterne 😊❤
  Kom til at tænke på hvor ofte bruger du serum og olie? Og gør du det i vådt eller tørt hår? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kassandra Gold

   Lækkert! <3 Jeg bruger det hver gang jeg har vasket håret og jeg kommer det i vådt hår. Jeg kommer dog altid kun lidt olie i for når håret er tørt kan jeg bedre se om det trænger til mere og hvis det gør det så tager jeg mere i. Jeg vil helst ikke tage for meget i når det er vådt for så kan det godt blive fedtet <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50% rabat på ALT hos MissGuided!