Outfit inspiration

Jeg har fået lejlighed!

Hej babes <3 I det sidste stykke tid har jeg været ude og se på uendelig mange lejligheder, og nu har jeg endelig fået en. Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle tage en 1 eller 2 værelses, men eftersom jeg sidst boede i en 2 værelses og jeg altid var inde i soveværelset, så tænkte jeg at det ville være dumt og gøre igen, og derfor valgte jeg en 1 værelses. Det er dog en forholdsvis stor 1 værelses, den er nemlig næsten 50 kvm så det er nærmest det samme antal kvm som min gamle 2 værelses havde hehe. Jeg ved egentlig ikke hvorfor jeg altid var inde i soveværelset, men jeg syntes bare at det var meget hyggeligere og dejligere at ligge i min seng end at være inde i stuen, og derfor er jeg også rigtig glad for at jeg har fået en stor 1 værelses for så kan jeg måske få plads til min seng og en lille sofa samtidig – og så gøre det mega hyggeligt med en masse bløde puder og tæpper og stearinlys hehe. Ej jeg er allerede gået i total indretningsmode. Jeg sad idag og snakkede med en veninde fra klassen og hun blev os i total indretningshumør. Vi begyndte begge at søge på ideer til hvordan 1 værelses lejligheder kan indrettes osv. Jeg glæder mig mega meget! Jeg flytter her om 3 uger – så det betyder at jeg heldigvis ikke skal bo hjemme længere i særlig lang tid hehe. Det er altså bare træls at være flyttet hjem når man har boet alene før..

Anyway, speaking of indretning – så tænkte jeg at jeg lige ville vise Jer nogle af de ting jeg tænker min nye apartment skal have:
Desktop4
Grå tæppeLysekroneChaiselongLysestagerGrå stolHvid stolRosa pudeRosa tæppeSort tæppe.

Vil I gerne have at jeg blogger mere om ting til hjemmet forresten? For så vil jeg til at begynde på det også 🙂 Ellers vil jeg bare ønske Jer alle en god weekend! <3

Husk at jeg har fået ny Instagram – SandraRGaasedal <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit inspiration