Gorgeous greens

Jeg er så glad!!!

A0e29676-ad58-4506-ab34-1e46cded4a22_detail
Yesssss!! Jeg er seriøst glad!! Igår begyndte min bøjle at skære i min kind, og derfor skulle jeg ind og have klippet et lille stykke af… Så sagde hende bøjletandlægen så at istedet for jeg skulle ind og have strammet den i midten af november, så kunne jeg komme på tirsdag allerede for så går det ligesom stærkere. Det vil også sige at på tirsdag skal jeg så have den bøjle på der holder min underkæbe stabil (har jeg i overkæben allerede), og den skal jeg kun gå med i 3 uger og ikke i 6 uger som der blev sagt først. Det vil altså sige at istedet for det bliver i slutningen af december at jeg skal have taget mit aftryk, så bliver det i slutningen af oktober – altså 2 måneder før tid! Det er når aftrykkene bliver taget at jeg får at vide om jeg er klar til den store kæbeoperation eller ej. Jeg håber så meget at de siger jeg er klar her i næste måned – så kan jeg endelig få opereret min kæbe!! Kryds fingre for mig please!! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorgeous greens